به گزارش خبرگزاری مهر، جواد رحمتی اظهار داشت: در حال حاضر تمام آبهای سطحی شهر تهران با کانالها و تونلهایی که تاکنون احداث شده جمع آوری می شود.
وی با اشاره به اینکه برای احداث کانال و تونل، میانگین دور برگشت سیل یعنی تعداد سالهایی که ممکن است سیلی شدید در تهران رخ بدهد، محاسبه شده و بر مبنای آن کانالها و تونلها درجه بندی شده و احداث می شوند افزود: برای معابر و کوچه های فرعی، تونل های نوع درجه 3 و برای نیمه فرعی درجه 2 در نظر گرفته می شود که تونلهای احداث شده تا کنون همه بارندگی ها را جواب می دهد.
مدیرعامل شرکت خاکریزآب ادامه داد: برای دور برگشت 50 سال به بالا یعنی سیلهایی که ممکن است به طور متوسط هر 50 سال یکباررخ دهد تا کنون 70 درصد تونل های نوع درجه یک احداث شده و 30 درصد آن نیز باقی مانده است.
رحمتی با بیان اینکه تکمیل این تونل ها به هدایت و جمع آوری تمامی آبهای سطحی کمک خواهد کرد بیان داشت: تا زمانیکه شهروندان پسماند را به داخل جوی ها می ریزند احداث هر نوع کانال نیز نمی تواند به طور کامل آبهای ناشی از بارندگی را جمع آوری کند.
مدیرعامل شرکت خاکریز آب افزود: در شمال تهران به دلیل شیب مناسب زمین، اگر پسماند نیز به جوی و کانالها وارد شود عبور می کند اما نهایتا در بخش های پایین تر این پسماندها موجب گرفتگی کانالها شده و آب روی سطح زمین باقی خواهد ماند.
نظر شما